Vichy

Vichy is een bekende naam. Iedereen kent Vichy van de diverse cosmetische producten en visagie. Vichy producten zijn vaak in de betere drogisterij en de apotheek te vinden. Ook is Vichy zeer actief op internet met webwinkels en social media.

De vraag van Vichy

Kunnen we een social media campagne integreren met Vichy Popup stores?

De oplossing van Internet by Steenkuyl

Internet by Steenkuyl heeft een Facebook app gemaakt waarbij mobiele foto’s door bezoekers kunnen worden geüpload. Deze worden automatisch gearchiveerd in een database en vervolgens getoond in de Facebook app, en gemaild naar de deelnemer die de foto heeft gemaakt. De deelnemer kan deze foto dan direct weer liken en op haar eigen tijdlijn plaatsen. Deze actie werd gekoppeld aan dagwinnaars, waarbij een willekeurige deelnemer werd geselecteerd die een Vichy product kon winnen. Het beheer van de Facebook app  is gerealiseerd in een maatwerkoplossing, ontwikkeld in het Laravel framework. Deze app werd ingezet voor Vichy en LaRoche-Posay

Hans Steenkuyl, Directeur Internet by Steenkuyl over dit project:

“Dit project is in samenwerking met Gemini Design te Hoofddorp gerealiseerd. Gemini was verantwoordelijk voor het uitdenken van het concept en vormgeving. De technische realisatie was in handen van Internet by Steenkuyl”