Internet by Steenkuyl

Internet by Steenkuyl, gevestigd in Ede, is ruim elf jaar geleden opgericht door Hans Steenkuyl: Programmeur in hart en ziel. Daarnaast ook internet ondernemer met een goed gevoel voor trends en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Inmiddels is Internet by Steenkuyl uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Met een enthousiast team van échte ontwikkelaars wordt er hard gewerkt aan bijzondere maatwerkoplossingen, websites, webwinkels, games en apps.

Wat doet Internet by Steenkuyl?

Wij specialiseren ons in maatwerk applicaties die via internet of intranet ontsloten moeten worden. Daarnaast kunnen onze klanten bij ons terecht voor websites, webwinkel oplossingen (zowel via bestaande pakketten als 100% maatwerk oplossingen), mobiele apps, duurzame hosting oplossingen en games. De ontwikkelaars van Internet by Steenkuyl hebben een grote passie voor het vak. Vanuit deze passie volgen zij de nieuwste trends op het gebied van software ontwikkeling op de voet. Onze techniek is robuust doch vernieuwend. Internet by Steenkuyl staat dan ook voor vernieuwing: in onze kennis van techniek maar ook in onze bedrijfsprocessen. Wij vernieuwen mee!

Waarom kiezen voor Internet by Steenkuyl?

Internet by Steenkuyl gelooft in het delen van kennis om samen te groeien. Daarom heeft eigenaar Hans Steenkuyl vorig jaar samen met een viertal andere bedrijven het kennisplatform “Crossmedia.club” opgericht. De bedrijven die deelnemen aan dit kennisplatform hebben allemaal iets unieks te bieden, en excelleren binnen hun vakgebied. Denk hierbij aan design, multimedia ontwikkeling, online marketing, webteksten, print, communicatie en projectmanagement.

Via de Crossmedia.club kunnen wij gebruik maken van de expertise van elkaar. Internet by Steenkuyl is dan ook gevestigd in het Crossmedia.club gebouw, dat de deelnemende bedrijven gezamenlijk huren. Het voordeel voor ú is dat u gebruik kunt maken van een centrale loketfunctie, anders dan een full-service internetbureau. Wij bieden op elk gebied gedreven experts die u als ondernemer of budgetverantwoordelijke begrijpt. Zo hoeft u niet meer voor diverse componenten van uw online project te winkelen bij andere bedrijven. Wij winkelen voor u!

Contact opnemen met Internet by Steenkuyl

Mogen wij u verleiden tot een wereld van creatieve mogelijkheden? Kom eens vrijblijvend langs en ga met ons in gesprek. Wij weten zeker dat wij uw wensen kunnen realiseren! Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op via +31(0)88-0043636