Expertise

Internet by Steenkuyl kent een aantal expertises, waaronder maatwerk, website- en webwinkel ontwikkeling en managed hosting

Maatwerk

Internet by Steenkuyl heeft maatwerkontwikkeling als expertise omarmt. Niet alleen leveren wij hoogwaardig maatwerk af, maar kunnen dit ook platform onafhankelijk opleveren. Onze expertise komt het best tot zijn recht binnen complexe maatwerk opdrachten zoals het ontwikkelen van Apps, planning systemen, workflow systemen, games en koppelingen. Ook ontwikkelen wij met veel plezier plugins voor uw WordPress omgeving of passen bestaande systemen naar wens voor u aan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze producten overdraagbaar zijn, goed zijn gedocumenteerd en dat de opgeleverde code van u is, zodra uw factuur is betaald.

Website & webwinkel ontwikkeling

Als u op zoek bent naar een website of webwinkel die er ├ęcht uitspringt bent u bij Internet by Steenkuyl aan het juiste adres. Wij ontwikkelen websites in het bekende WordPress CMS. Dit geeft ons een hoge mate van flexibiliteit en bespaart u een hoop kosten gezien er geen dure licenties voor dit systeem hoeven te worden aangeschaft. Onze front-end developers werken nauw samen met eigen of uw grafisch ontwerpers om een website of webwinkel neer te zetten die uniek is, en precies bij uw onderneming of stichting past. Mocht u speciale wensen hebben? Geen enkel probleem! Onze backend developers kunnen nagenoeg al uw wensen realiseren. Maar ook voor de overige aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van een website of webwinkel kunt u bij ons terecht via ons kennisplatform Crossmedia.club. Wij beschikken over zeer getalenteerde designers, online marketing specialisten en animators.

Het ontwikkelen van een webwinkel kan op verschillende platforms. Wij leveren onze webwinkels veelal in WooCommerce, maar ook in Prestashop indien gewenst. Voor sommige wensen is het verstandig om een eigen webwinkel omgeving te ontwikkelen, zodat uw webwinkel volledig volgens uw wensen en specifieke eisen gerealiseerd kan worden.

Managed hosting

Het veilig hosten van uw website wordt steeds belangrijker gezien de recente ontwikkelingen op het internet. Veelgebruikte CMS pakketten zijn regelmatig het doel van kwaadwillende hackers. Daarom hebben wij besloten te investeren in een eigen veilige hostingomgeving. Al onze websites worden dan ook binnen Nederland ondergebracht en zijn voorzien van professionele beveiligingssystemen. Specifiek voor WordPress websites bieden wij onze managed hosting aan. Naast een goed beveiligde server, zorgen wij voor het up-to-date houden van alle plugins en het WordPress CMS zelf. Ook maken wij dagelijks backups van zowel uw databases als het bestandssysteem. Dit gebeurt allemaal automatisch. U hoeft hier niets meer voor te doen. Wij bieden daarnaast ook nog eens 24×7 support aan, via een nette SLA overeenkomst.

Mogen wij u verbazen?

Mogen wij u overtuigen van onze expertise? Neem dan een kijkje in onze portfolio of neem direct contact op via info@steenkuyl.nl of +31(0)88-0043636