BearingPoint

BearingPoint is een adviesorganisatie die in dienst van een grote diversiteit aan organisaties en overheden werkt. Zo is BearingPoint verantwoordelijk geweest voor het succesvol invoeren van het Nederlandse belastingstelsel binnen de Nederlandse Antillen.

De vraag van BearingPoint

De website van BearingPoint wordt continue uitgebreid en heeft met regelmaat onderhoud nodig. De website maakt gebruik van diverse maatwerk plugins. Doorontwikkeling van deze plug-ins is complex en de resources aan de klantzijde zijn soms beperkt.

Onze oplossing

Internet by Steenkuyl ondersteunt de technische experts van BearingPoint bij het doorontwikkelen van deze maatwerk oplossingen en het onderhoud van bestaande programmatuur. Internet by Steenkuyl levert front-end ontwikkeling (het doorontwikkelen van de voorkant van de website op basis van opgeleverde designs) en back-end ontwikkeling in JavaScript/PhP.

Hans Steenkuyl, Directeur Internet by Steenkuyl over dit project:

“Het is erg fijn om samen te werken met een technische club met hetzelfde DNA. Dit maakt communicatie eenvoudig. Wij werken voor BearingPoint Carribean. Toch vormt deze afstand voor ons geen drempel. Communicatie vindt veelal via Skype plaats en er wordt nauw samengewerkt via JIRA om issues goed te kunnen opvolgen. Wij zijn trots om voor zo’n mooi organisatie te mogen ontwikkelen!”

http://www.bearingpoint.nl